Roni Does

LAKÁSHAJSZA | Szeptember 30.

2017. szeptember 30. - Vera Zana
Hogy állunk most?

Szeptember 30-a, este van. Nagyjából egy hónapja kezdtünk el dolgozni a lakáson, vásárolni a sok hetyét, amire egy lakásban szükség van. Hogy állunk most? Megkezdődött a pénzkötlés, de ezerrel.

img_4302.JPG

Holnap teljesen elkészül az előszoba, felkerül a szegély is a falra, ezzel a padló készen lesz. Ezen kívül látványos dolgok sajnos nem történtek még, de már megvan az első bútorom is! Egy szép türkös cipősszekrény, ami így egyszerre funkcionál majd teljes alakos tükörként és cipősszekrényként is. Ezt vettük meg egyébként a KIKÁ-ban. Az előszoba maga nem pici, de a falfelületek többsége sajnos nem hasznosítható, mert három ajtó is van, egy radiátor és a közművek órái is itt vannak. Így összesen kétszer 110 cm-es falrész van, amit lehet használni, ahová bútorokat tehetünk majd. 

Ezen kívül a fürdőszobába vettünk még szekrényeket, ezt a mosógép fölé, ezt pedig mellé. Szerencsére a fürdő nagyon nagy (arányaiban egy 42 nm-es lakáshoz persze), így jó sok szekrény és tárolási lehetőség lehet magában a fürdőszobában. Nem kell majd a tisztítószereket, mosószereket a spájzban tartani, sőt, még az összes (természetesen új) törülközőmnek is lesz hely!

Október közepén neki tudunk végre állni - mármint nem én, hanem szakember - a falaknak és a villanyszerelésnek. Alig várom! Ez lesz a nagyfalat, viszont áram és világítás nélkül nehezen lennék meg, így emiatt csúsztunk sajnos heteket. Mesterembert már találtam, árban megegyeztünk, most már csak végre neki kellene állni. Utána festés, pénzköltés, takarítás, bútorszerelés, takarítás, pénzköltés és ez sormintában. 

Szóljatok, ha sok a lakás content - jelenleg picit beszűkült a látóköröm és mindenhol WC-deszkákat és lámpákat látok. No meg a rettenetes zöld falakat...

img_4134.JPG

img_4301_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ronidoes.blog.hu/api/trackback/id/tr8412914355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása