Roni Does

ABOUT ME | Február 14.

2017. február 14. - Vera Zana
Boldog Bálint-napot!

Nem tervezem, hogy túl sokat mesélnék a párkapcsolatomról a blogon, de időnként vannak olyan dolgok, amiket ki kell írnom magamból. Végülis, ez a blog egy online napló, nem?

Ismét február 14-e van, ismét Valentin-nap, Bálint-nap. Ez volt az a nap, ami soha nem mozgatott meg bennem semmit. Nem tartom magamat túlságosan romantikusnak, pláne nem giccsesnek - a Valentin-nap pedig nem más mint nyáltenger, ami ráadásul még nem is a saját fejlesztésű nyálünnepünk, hanem Amerikából loptuk...

screen_shot_2017-02-13_at_18_57_00.png

Forrás: mysomedayinmay.com

Az idei az első olyan év, amikor van kivel töltenem a Valentin-napot. A barátomat ráadásul Bálintnak hívják, így nálunk február 14-e nem a szerelmesek napja, hanem az ő névnapja. Szerintem minden párnak szíve joga teljes mellbedobással szeretni vagy utálni a Valentin-napot. Mi két dolgot is ünneplünk így egy nap - tehát plusz egy ok, hogy igyunk egy pohár finom bort egy szürke keddi napon ;) 

Már csak annyit, hogy nagyon boldog vagyok, hogy megtaláltam a sütit a pohár tejem mellé - aki ugyanúgy szeret utazni, mint én; aki a kakaós csiga közepét szereti, amikor én a szélét; aki megeszi az összes nemkívánatos paradicsomot a salátából; és aki nem unja, hogy állandóan kistacskós videókat mutogatok neki. ‹3

Ha ünneplitek február 14-ét, ha nem - mindenkinek szép keddet! 

forcedaffection.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ronidoes.blog.hu/api/trackback/id/tr1112255128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása