Roni Does

LAKÁSHAJSZA | Start

2017. szeptember 17. - Vera Zana
Látom magam előtt mi lesz belőle

Gondoltam mókás lenne, ha megmutatnám a felújítás előtti 'before' képeket a lakásról. Én egyszerűen imádom ezt a lakást, amikor belépek egy-egy szobába, nem a zöld falakat és a hibákat látom, hanem hogy mi lesz belőle egy-hét vagy pár hét után.... ha egyszer készen leszünk.

before_2.jpg

A lakás jelenleg teljesen lakható állapotban van, minden - a villanyszerelési munkálatok kivételével - amit megcsinálunk kényelmi okokból történik. A galéria utólag lett beépítve a nagyon nagy belmagasságú szobákba, a villany és az áram nem lett felvezetve az emeletre, így a lámpát, ami csak a galéria feletti részt világítja be, csak az alsó szobából lehet lekapcsolni... 

Pár dolog, amit megcsinálunk szépen sorjában:

  • villanyszerelés - konnektorok, villanykapcsolók
  • festés - mindenhol...
  • előszobában a linóleum lecserélése járólapra Apukám a hétvégén leburkolta és tökéletes lett!!
  • fürdőszobában a zuhanykabin kicserélése
  • konyhában a munkalapok kicserélése, egységesítése

Dolog van bőven, de szerencsére az idő nem sürget. Apukám a hős, akinek mindenre van egy megoldása és akihez minden kérdéssel fordulhatok.

A lakásban nagyon sok olyan dolog van, ami az előző tulajok saját ízlését tükrözi, de ahogy már mondtam, ez egy köztes állapot, én azt látom, amilyenné válik majd a festés után, a bútorokkal és az ott futkározó kis tacskóval. A környéket nagyon szeretem, minden, amire szükségem lehet 3 perc sétán belüli körben található - kávézó, kisbolt, Városliget, zöldséges, patika, stb. Egy szó, mint száz, nagyon izgalmas időszak ez :)

before_1.jpg

before_6.jpg

before_3.jpg

before_7.jpg

before_4.jpg

before_5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ronidoes.blog.hu/api/trackback/id/tr5812871746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása